Ook een Happy Skin KAFÉ fan?

Schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van events en speciale aanbiedingen!

Het Happy Skin KAFÉ by Hélène V. is...

een uniek en eigentijds belevingsconcept. Je geniet er in een ongedwongen en speelse sfeer van alles wat te maken heeft met een mooie, gezonde huid. Want van een gezonde huid ga je vanzelf stralen. En als je straalt aan de buitenkant, voel je je ook gelukkiger vanbinnen! Een quick beauty fix of een full skin treatment? We begeleiden je met plezier terwijl we je een heerlijke kop koffie of vers sapje inschenken.

Healthy Skin • Happy Me

Een prachtig totaalconcept van producten en behandelingen om je huid gezond te maken en te houden. Dat is waar Hélène V. voor staat. Met meer dan 20 jaar ervaring als exclusief distributeur van dit totaalconcept opende Hélène V. de deuren van het Happy Skin KAFÉ. De unieke kracht zit in de wetenschappelijke FUNdering van de grensverleggende producten en behandelingen, de bewezen oplossingen, de authentieke verhalen en de enorme kennis die Hélène V. nu met iedereen deelt in het Happy Skin KAFÉ.

Is dat ECHT mos?

JA! Daarmee is de meest gestelde vraag van onze bezoekers beantwoord.
We lieten drie muren volledig inpakken met Noors rendiermos. Hoe onderhoud je dat dan? Is de volgende vraag die gesteld wordt. En ‘niet’ is het antwoord. Het mos werd behandeld met een biologisch afbreekbaar bewaarmiddel waardoor het in een soort ‘permanente winterslaap’ belandt. Ons zorgeloos stukje natuur heeft dus geen water, licht of onderhoud nodig. Of je er eens aan mag voelen? Allez dan, héél voorzichtig... (Om op je derde, meest prangende vraag te antwoorden.)